Samen werken aan de toekomst van het spoor

Een dynamische en uitdagende werkgever
in de railinfra-branche

De railinfra-branche is een spannende sector met razendsnelle technologische vernieuwingen. Het biedt ook veel maatschappelijke uitdagingen op het gebied van mens, natuur en milieu. Duteq is dan ook een dynamisch bedrijf met medewerkers die snel anticiperen op veranderingen. Daar hoort een open bedrijfscultuur bij met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Duteq werkt veilig aan een duurzaam, veilig en betrouwbaar spoorvervoer.

Duteq-flexpool voor zzp’ers

Werken aan het spoor is een uitdagende baan met volop carrièremogelijkheden.

  • Bent u op zoek naar ander werk?
  • Wilt u als zzp-er opdrachten genereren?
  • Bent u een schoolverlater of herintreder?
  • Op zoek naar een leerwerkplaats?

Duteq in Utrecht is voortdurend op zoek naar technische vakmensen en veiligheidsdeskundigen voor het invullen van tijdelijke vacatures of vervangingen. Voor onszelf en voor opdrachtgevers. Door onze kennis en ervaring binnen de railinfra-branche maken wij de perfecte match. Als zzp’er beschikt u over een sparringpartner en vraagbaak.

Vacatures bij Duteq in Utrecht

Als medewerker van Duteq ga je altijd goed geïnformeerd op pad en kom je weer veilig thuis. Je bent een teamplayer die ook uitstekend zelfstandig kan werken. Overdag vrij zijn heeft zo zijn voordelen. De nadelen van ‘s nachts werken werken compenseren wij ruimschoots. Wil jij meedenken en meewerken aan onze toekomstige (rail) energievoorzieningen? 

Vraag dan hier meer informatie aan over onze
vacatures voor kwaliteitsdeskundigers, gecertificeerde (hoofd)monteurs
electrotechniek, werkplekbeveiligers, projectcoördinators, capaciteitsplanners,
assetmanagers.

Een leerwerkplek bij Duteq

In het belang van veilig spoorvervoer in de toekomst draagt Duteq zijn deskundigheid graag over aan de volgende generatie. Daarom bieden wij leermeester-metgezeltrajecten aan voor BBL-studenten en schoolverlaters. Doe volop ervaring op in de praktijk tijdens jouw opleiding en vind gemakkelijker de baan die bij je past. Onze stageplaatsen zijn beschikbaar op MBO-, HBO- en WO-niveau, voor een heel jaar of voor een specifiek project.


Duteq stelt deze trajecten ook beschikbaar voor herintreders die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of die omgeschoold willen worden. Wilt u weer perspectief op zinvol werk? Solliciteer nu.

Geïnteresseerd? Reageer dan snel

De voordelen van onze flexpool

Doe ervaring op binnen de railinfra-branche of ontdek of dit werk bij jou past. 

Bepaal zelf wanneer en voor wie je werkt en wat je wilt doen.

Vertrouw op de zekerheid van een goed gevulde orderportefeuille en inkomsten.

Solliciteer nu

Dries vertelt waarom hij voor Duteq kiest

D&G, nu Duteq, is geen onbekend bedrijf binnen de spoorbranche. Aangezien ik al jaren op het spoor werkzaam ben was het een makkelijke keuze om voor deze organisatie te kiezen. 


Wellicht heb ik wel eerst een aantal punten op een rij gezet:

  • Kan ik de functie die ik ambieer hier uitvoeren?
  • Heb ik het bedrijf goed geanalyseerd?. 
  • Is de organisatie uniek? 
  • Zijn er ontwiikkelingsmogelijkheden als persoon? 
  • Hoe is de werksfeer onder het personeel en leidinggevende? 


In de tijd dat ik hier werkzaam ben heb ik binnen het bedrijf al veel zien veranderen. Zo is het bijvoorbeeld erg multicultureel wat mij erg aansprak. Aangezien ik al lang op het spoor werk bij verschillende bedrijven weet ik wat een fijne werkomgeving voor mij is. Duteq is niet alleen een werkgever maar biedt ook kansen om jezelf verder te ontwikkelen zowel op technisch als persoonlijke gebied. De leidinggevenden zijn sociaal en respectvol tegenover een ieder en dat maakt de sfeer binnen het bedrijf erg plezierig waardoor je je welkom voelt en met plezier het werk uitvoert. Kortom, ik heb voor Duteq gekozen omdat ik genoeg mogelijkheden zag om mij zelf te ontwikkelen en de werksfeer mij erg beviel.


Portfolio

Wij onderhouden langdurige relaties met onze opdrachtgevers: ProRail, spooraannemers, vervoerders, bouwondernemingen, schilder- en onderhoudsbedrijven, kraanbedrijven, schoonmaakbedrijven, hoveniers en groenvoorzieningsbedrijven.

Duteq Railinfra B.V.
Proostwetering 27 B
3543 AB Utrecht


KvK: 30183315

Telefoon
  030 241 56 00

Fax

 030 241 14 14

Email
 contact@duteqrailinfra.nl

BEL 06 52 43 20 18

BIJ CALAMITEITEN