Samen werken aan de toekomst van het spoor

Een dynamische en uitdagende werkgever
in de railinfra-branche

De railinfra-branche is een spannende sector met razendsnelle technologische vernieuwingen. Het biedt ook veel maatschappelijke uitdagingen op het gebied van mens, natuur en milieu. Duteq is dan ook een dynamisch bedrijf met medewerkers die snel anticiperen op veranderingen. Daar hoort een open bedrijfscultuur bij met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Duteq werkt veilig aan een duurzaam, veilig en betrouwbaar spoorvervoer.

Duteq-flexpool voor zzp’ers

Werken aan het spoor is een uitdagende baan met volop carrièremogelijkheden.

  • Bent u op zoek naar ander werk?
  • Wilt u als zzp-er opdrachten genereren?
  • Bent u een schoolverlater of herintreder?
  • Op zoek naar een leerwerkplaats?

Duteq in Utrecht is voortdurend op zoek naar technische vakmensen en veiligheidsdeskundigen voor het invullen van tijdelijke vacatures of vervangingen. Voor onszelf en voor opdrachtgevers. Door onze kennis en ervaring binnen de railinfra-branche maken wij de perfecte match. Als zzp’er beschikt u over een sparringpartner en vraagbaak.

Vacatures bij Duteq in Utrecht

Als medewerker van Duteq ga je altijd goed geïnformeerd op pad en kom je weer veilig thuis. Je bent een teamplayer die ook uitstekend zelfstandig kan werken. Overdag vrij zijn heeft zo zijn voordelen. De nadelen van ‘s nachts werken werken compenseren wij ruimschoots. Wil jij meedenken en meewerken aan onze toekomstige (rail) energievoorzieningen? 

Vraag dan hier meer informatie aan over onze
vacatures voor kwaliteitsdeskundigers, gecertificeerde (hoofd)monteurs
electrotechniek, werkplekbeveiligers, projectcoördinators, capaciteitsplanners,
assetmanagers.

Een leerwerkplek bij Duteq

In het belang van veilig spoorvervoer in de toekomst draagt Duteq zijn deskundigheid graag over aan de volgende generatie. Daarom bieden wij leermeester-metgezeltrajecten aan voor BBL-studenten en schoolverlaters. Doe volop ervaring op in de praktijk tijdens jouw opleiding en vind gemakkelijker de baan die bij je past. Onze stageplaatsen zijn beschikbaar op MBO-, HBO- en WO-niveau, voor een heel jaar of voor een specifiek project.


Duteq stelt deze trajecten ook beschikbaar voor herintreders die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of die omgeschoold willen worden. Wilt u weer perspectief op zinvol werk? Solliciteer nu.

Geïnteresseerd? Reageer dan snel

De voordelen van onze flexpool

Doe ervaring op binnen de railinfra-branche of ontdek of dit werk bij jou past. 

Bepaal zelf wanneer en voor wie je werkt en wat je wilt doen.

Vertrouw op de zekerheid van een goed gevulde orderportefeuille en inkomsten.

Solliciteer nu

Patrick vertelt waarom hij voor Duteq kiest

In maart 2016 ben ik bij D&G infra ondersteuning, nu Duteq, komen werken. De reden dat ik hier naar toe ben gekomen is, dat het me aansprak dat D&G mij meerdere mogelijkheden kan bieden om door te groeien in verschillende functies. Binnen dit bedrijf is een sfeer die ik heel prettig vind. Als medewerker word je gewaardeerd. Er wordt naar je geluisterd en als je een idee hebt dan wordt dit serieus bekeken. Collega's onderling gaan op een leuke, gezellige en respectvolle manier met elkaar om. Erg belangrijk voor een goede werksfeer op kantoor en buiten.


Portfolio

Wij onderhouden langdurige relaties met onze opdrachtgevers: ProRail, spooraannemers, vervoerders, bouwondernemingen, schilder- en onderhoudsbedrijven, kraanbedrijven, schoonmaakbedrijven, hoveniers en groenvoorzieningsbedrijven.

Duteq Railinfra B.V.
Proostwetering 27 B
3543 AB Utrecht


KvK: 30183315

Telefoon
  030 241 56 00

Email

 contact@duteqrailinfra.nl

BEL 06 52 43 20 18

BIJ CALAMITEITEN